2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

Pomidorai su pievagrybių ir sūrio įdaru (lengvai paruošiama)

Šiandien važiuodama namo prisiminiau, kad šaldytuve stovi kalnas naminių pomidorų, kurių dar vis neprisiruošiau suvartoti. Dalis jų dar nepilnai prinokę, tačiau sugalvojau, kad galėčiau juos tiesiog įdaryti ir patiekti su ryžiais. Gavosi tiesiog PUIKIAI ir labai labai greitai :)

Reikės:

  • 5-6 pomidorų (priklausomai nuo valgančiųjų skaičiaus);
  • 200g fermentinio sūrio;
  • 4-5 pievagrybių;
  • smulkintų krapų (gali būti ir džiovinti);
  • smulkintų petražolių (taip pat gali būti džiovintos);
  • druskos;
  • 1 kiaušinio;



Pomidorus išskabtuojam ir pabarstę druska atidedame į šoną. Pievagrybius bei fermentinį sūri susitarkuojame ir sumaišome, pridedame (pagal kiekvieno skonį) krapų, petražolių bei druskos. Pievagrybiais bei sūriu prikepšame pomidorus ir užpilame plaktu kiaušiniu. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Ir štai Jums lengva ir greita vakarienė :) Galima patiekti tiek su ryžiais, tiek su orkaitėje keptomis bulvėmis.


SKANAUS :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą