- pelėsinio bri sūrio;
- salotų lapų;
- vyšninių pomidorų;
- 50g tarkuoto kietojo sūrio;
- 100g sūdytų krevečių;
- svogūnų laiškų;
- 0,5 avokado;
- 2 valgomųjų šauktų balto vyno;
Pelėsinį sūrį apšlakstykite vynu ir suvynioje į foliją kuriam laikui palikite, kad pasimarinuotų.
Krevetes suberkite į keptuvę ir kepkite tol, kol jos susitrauks ir išgaruos susidaręs kondensatas. Susipjaustykite salotas, vyšninius pomidorus, avokadus bei svogūnų laiškus, pagardinkite druska ir suberkite tarkuotą sūrį. Krevetėms atvėsus, sudėkite jas ant paruoštų salotų.
Į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę sudėkite pelėsinį sūrį ir kepkite apie 8 minutes, kol taps minkštas. Jei norite paskrudusio, tai kepkite apie 6 minutes ir ištraukę iš orkaitės pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
Štai ir viskas :) Aš dar ir šviežiai keptos duonos patiekiau, man pasirodė taip skaniau :)
SKANAUS :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą