Reikės:
- 1 čili pipiro;
- 1 kiaušinio;
- 2 bulvių;
- alyvuogių;
- vyšninių pomidorų;
- 1 a.š. tarkuoto imbiero;
- 1/2 a.š. kumino sėklų;
- 1/2 a.š. kario;
- 2 česnako skiltelių;
- šaldytų špinatų;
- alyvuogių aliejaus;
- druskos;
- pipirų;
- miltų;
- vandens;
Pasiruoškite tešlą lietiniams: išplakite kiaušinį, supilkite vandenį, sudėkite miltus ir išplakite viską iki vientisos masės.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkintą čili pipirą, kumino sėklas, tarkuotą imbierą, bei 1 skiltelę česnako. Kai truputį pasitroškina, sudėkite špinatus ir dar pakepinkite. Tuomet viską įmaišykite į jau paruoštą masę lietiniams, įpilkite truputį alyvuogių aliejaus, kad lietiniai neprikeptų, o jų kraštai būtų traškūs.
Išvirtas bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite karį, padruskinkite ir papipirinkite, įdėkite smulkintą česnaką.
Į lietinį dėkite bulvių, alyvuogių ir vyšninių pomidorų, paskrudinkite keptuvėje ir viskas :)
SKANAUS :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą