2012 m. spalio 19 d., penktadienis

Aštrūs lietiniai su bulvėmis


Reikės:
  • 1 čili pipiro;
  • 1 kiaušinio;
  • 2 bulvių;
  • alyvuogių;
  • vyšninių pomidorų;
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero;
  • 1/2 a.š. kumino sėklų;
  • 1/2 a.š. kario;
  • 2 česnako skiltelių;
  • šaldytų špinatų;
  • alyvuogių aliejaus;
  • druskos;
  • pipirų;
  • miltų;
  • vandens;
Pasiruoškite tešlą lietiniams: išplakite kiaušinį, supilkite vandenį, sudėkite miltus ir išplakite viską iki vientisos masės. 

Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkintą čili pipirą, kumino sėklas, tarkuotą imbierą, bei 1 skiltelę česnako. Kai truputį pasitroškina, sudėkite špinatus ir dar pakepinkite. Tuomet viską įmaišykite į jau paruoštą masę lietiniams, įpilkite truputį alyvuogių aliejaus, kad lietiniai neprikeptų, o jų kraštai būtų traškūs. 

Išvirtas bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite karį, padruskinkite ir papipirinkite, įdėkite smulkintą česnaką. 

Į lietinį dėkite bulvių, alyvuogių ir vyšninių pomidorų, paskrudinkite keptuvėje ir viskas :) 


SKANAUS :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą