- 600g vištienos filė;
- 60ml natūralaus jogurto be priedų;
- 60ml šviežiai kapotų šviežių petražolių;
- 2 šaukštai šviežių smulkintų kalendrų;
- 1 v.š. vyno acto;
- 2 šaukštai citrinų sulčių;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- 2 lauro lapeliai;
- 3 skiltelės smulkinto česnako;
- 2 a.š. garstyčių sėklų;
- 1 a.š. maltos paprikos;
- druskos;
- pipirų;
Mėsą susipjaustykite juostelėmis. Dubenyje susimaišykite visus likusius produktus ir aptepkite mėsą. Marinuokite vištieną šaldytuve mažiausiai dvi valandas, kad marinatas susigertų.
Suverkite mėsą ant iešmelių ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Štai ir viskas :) Patiekti galite tiek su ryžiais, tiek su bulvėmis, tiek vienus. Jei vienus, tai patiekite su mėgstamu padažu.
SKANAUS :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą